maandag 22 oktober 2012

Save the Children

2 jaar geleden heb ik ook meegedaan met deze actie. Mutsjes breien voor baby's en kleine kinderen in arme landen. De mutsjes zijn zo gemaakt en als je mensen om je heen ook aan het werk zet kan je de verzendkosten laag houden. De mutsjes-brei-actie is opgezet door save the children. Dit keer is er wel een verschil want ze sturen het patroon naar je op. Ik heb het patroon van 2 jaar geleden en deze is schijnbaar hetzelfde als die van toen. (je mag ook andere soorten baby-muts patronen gebruiken die je op internet kan vinden, maar er mogen geen lintjes of pompons aan zitten i.v.m verslikking gevaar.) het patroon van dit jaar. Ook kan je een breipakket bestellen voor save the childeren. Bij hobbydoos zijn deze te bestellen.

Bij de vorige actie (waarvan bovenstaande foto de actie foto is) kwamen er massaal mutsjes binnen en zijn er meer dan 200.000 mutsjes bij de organisatie binnenkomen. Dit jaar komen er hopelijk nog veel meer!
Dus ik zeg: pak je breinaalden en ga aan de slag!

English version.
This is a action we do in the Netherlands. It is about making baby hats for poor baby's. I'm not quite sure you can do it in other countries as well. sorry for that! If you still want to join, you can contact me and I will help you trough it.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten